26 September 2009

riot in family


kite orang taon ni raye kat taiping je la sebab awong gan aku nak exam. mule2 nak balik joho pastu dia orang cancel lak. dapat la jumpe mama gan cucu dia kat umah tok taiping. semue dah besa. memang kite orang tak leh kawan lagi ke. tok kata Shami tak nak turun keta sebab dia malu kat awong gan aku sebab dia tak pandai. macam2 la die ni. hmm. 24.9 brithday yana. aku anta mesej dia tak reply. pape je la. aku tak kisah. faiz lak dah nak kawin 26 ni tak silap la. hmm. bosan2.

19 September 2009

last ramadan

ingat aku ni ape? ckap sorang2 ke. cam ape je bain. pe punye laki la yana carik kan aku ni. aku blah terus pegi kat Awong gan Lehin kat tempat kasot. barang kat sini da la sikit. pe nak beli pon tak bape nak ade. masih awal lagi kite orang pegi tengok kat tempat lain. pegi la nek keta Lehin. dah start2 kete nak reverse la keta. dia pegi reverse laju2 terlanga la keta kat blakang. dah la tadi umi pon langa keta orang gak. ni dia pon nak langga keta orang gak. nasib malang tol. Lehin pon turun la nak pegi tegok. belom lagi mintak maaf abang tu tetibe je hentak2 Lehin gan besi. abis sakit. dah hentak2 dia mintak baya ganti rugi 500 ringgit dalam mase 5 minit. aku gan Awong kena tunggu dalam keta. abang tu takot kite orang lari. tengah2 ujan lebat cam ni dia kena lari nak cari tempat amek duit. awong cakap abang tu pakida. malam tu Lehin nak pukol balik abang tu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...