04 November 2008

forget and found

muke aku kena elegik gan serbuk kulit kayu manis. abis bangkak macam muke orang kena tumbok. sakit tuh. semue Norman la punye pasal wat muke aku jadi cam ni. lame dah aku tak kuar umah. raye pon aku tak raye. uncle a'a yang baru balik dari US ada kat uma tok. die gelak kat muke aku cakap cam katon anime. takpe tak kisah. seminggu lepas raya aku gagah gak nak kuar walau pon muke tak ok lagi. tapi dah ok sikit dah la. bengkak tuh dah putih dah cume die masih kembong lagi. dah kua tu sonok ar. teman Boy kejap. pastu nek gan Fidaus. lame gak aku tungu die balik keja. kali ni aku kena. abis semua. tapi aku dapat satu. tapi aku tak nak. die yang tarik tangan aku ke depan. aku kat blakang dia kat depan. dia tolak blakang aku ke depan. kena la tu. aku ke blakang kan badan. die tolak balik ke depan. die tolak beberape kali. aku tau die tak puas ati sebab die tak rase aku punye. ingat aku punye besa sangat ke. slambe je die. aku tak leh nak cakap pe sebab aku tak leh lari. yela aku nak pegi mane lagi. dia lupe kot yang kita tak couple. die bawak aku kat lake jap. aku kekok sket tatau nape. die cakap aku mengigil. pastu pegi uma mani jap. pastu aku balik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...