11 July 2008

sesi berterus terang

lokasi di perhimpunan yang sunyi kelihatan yana, amani, wan, syarra, kesuma sedang duduk berkumpul sedang mengadakan satu sesi berterus terang

"orang slalu nampak kite jalan ni cam satu group. cam BFF. tapi sebenanye kite ni ada best friend masing2. mcam wan anggap Mani best friend die. Mani anggap aku best friend die. aku pon anggap die best friend aku. Kesuma lak anggap aku best friend die. soo." Syarra.

"so skarang Wan. cakap je la ang nak luahkan pape ang luah. cakap la." Kesuma.

"nak luahkan ape. aku tataw nak luahkan ape." Wan.

"wan, ang jangan ingat aku rampas Mani dari ang ok. sape yang kenal mani dulu. aku? tak? hang? tak kisah la kan." Syarra.

"biar aku tolong cakap kan Wan. Mani die bile dah ada Syarra dia tinggal kan Wan cam tu je. tapi bile Wan nak tinggal kan Mani Wan dah takde sape. die takde kawan. ape yang die tau pegi kat Mani je. tapi Mani lak pagi halau Wan bile dengan Syarra." Kesuma.

"die pon mane nak layan aku sangat pon. kite orang pon tak ngam. skarang ang tanye Mani. die anggap Wan best friend die ke tak?" Syarra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...